marți, 1 septembrie 2009

Introducere

O duioasa vorba din batrani, spune ca "Lumea asta-i prost facuta...". Mai urmeaza vreo 3 versuri irelevante, in care fiecare al doilea cuvant ar trebui inlocuit cu un bip. Esentialul e cuprins insa in primul vers.
Evident, de-a lungul istoriei s-au facut numeroase tentative de imbunatatire a "lumii", tentative soldate cu rezultate mai mult sau mai putin dezastruoase. In prezent, odata cu extinderea internetului la nivelul maselor cuvantatoare, cu acces la retea, prolifereaza o groaza de scenarii/planuri, care mai de care mai utopice/salvatoare/conspirationiste, etc.
Proiectul Venus, Miscarea Zeitgeist, libertarienii, secesionistii, revizionistii, neocomunistii, neonazistii, grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala, Illuminati, toate religiile, toti vor sa imbunatateasca/stapaneasca mediul social inconjurator in care ne taram, cu vai cu chiu zilele.
Ca membru cu drepturi depline in cireada care se presupune ca e manata de la spate de sus-numitii, incerc, dupa puterile mele, sa ma lamuresc, sa pun putina ordine in informatiile care-mi polueaza monitorul, sa despart graul natural de cel modificat genetic, promovat de corporatiile hraparete.
Cam acesta ar fi pe scurt scopul acestui blog.
Comentariile sunt "la liber", nemoderate. Ar fi bine sa precizati totusi o adresa de mail, un link, ceva, poate voi fi impresionat de intelepciunea care ar putea razbate din ele si voi dori sa iau legatura cu autorii, pentru aprofundare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune si tu ceva, orice...